zondag 17 juni 2012

Michael Todd

Hii Beauties


Zaterdag had ik mijn laatste examens. Eindelijk. Waarschijnlijk de enige die een beetje gelukt zijn, maar als je mijn vorige post leest weet je waarschijnlijk wel hoe dat komt.

Ik heb net voor de examens op Enchantra een bestelling gedaan. Ik bezoek hun site regelmatig om eens te kijken wat er is bijgekomen. Ik zag bij de outlet Michael Todd staan. Ik wou al een tijdje iets van dit merk, maar het was duur en ik wist niet goed waar het te vinden. Had ook niet zo'n zin om erachter te zoeken.

Ik klikte op een oogschaduw en zag hoe 'hard' ze waren afgeprijsd. Ik heb geprobeerd mezelf in te houden. Alles was rond de vijf euro. Echt niets als je weet dat een oogschaduwpje normaal rond de 20 euro kost.

Kijk verder als je wil weten wat ik kocht.

Oewh, spannend!

De veel te grote doos

Bestelling + Cadeautje (zeewier)


Ik bestelde dus drie Long Wear Creme Shadow, een groene concealer en een Frosted Eye Shadow.

Long Wear Creme Shadow


Vanboven: Fortress; Links onder: Party Girl; Rechts onder: Nude


De verpakking is zeer kwaliteitsvol. De oogschaduw zit in een glazen potje die je kan afsluiten met een plastieken deksel. Er is niets verkeerd over te zeggen. Prima verpakking.
Er zit 4,5gram in het potje en de oogschaduw is 'Waterproof and Creaseproof'. (Waterproof is het zeker! Het is niet van je ogen af te wrijven met je vingers!)


Groene concealer

De groene concealer zit in een plastieken potje. Op de verpakking is nergens terug te vinden hoeveel er in zit. Raar, misschien iets van een 4 à 6 gram. Er staat wel bij dat het een 'under eye concealer is'.

Frosted Eye Shadow

Alles ziet er ook hier weer schitterend uit. Ik ben erg te vinden voor hun paarse verpakking! ^^ Het doosje bevat drie gram product.


En hier de swatches!De oogschaduws vind ik zeer mooi. De Frosted eye Schadow is iets donkerder dan ik had verwacht, maar ik draag heb sinds ik hem heb bijna elke dag!
De Paarse crème oogschaduw is zeer mooi en werkt super. Over de roze is mijn mening verschild van dag tot dag. Soms smeert die goed, en dan smeert die weer minder. Echt raar, hij heeft ook meer dan 1 laag nodig! Op de foto zie je hem niet goed, maar dit komt waarschijnlijk door het licht.
Voor de Nude creme oogschaduw ben ik niet erg te vinden. De kleur is veel te donker. Ik heb hem nog niet geprobeerd, dus misschien valt hij wel hartstikke mee. Ik laat het jullie nog wel weten.
Dan de concealer, als ze hem wit hadden genoemd had ik er niets over te zeggen. Maar deze is echt totaal niet groen. Ik heb hem al een paar keer gebruikt, hij blijft een witte waas hebben en dekt totaal niet goed. Jammer. Het mocht van mij nog veel groener. Zonde van het geld natuurlijk. Ik ga alvast opzoek naar een goede groene concealer. Misschien werkt die wel goed onder de ogen, daar dient hij ook voor, hoewel ik geen rode maar eerder blauw/paarse kringen heb daar.

Al bij al vind ik de oogschaduws top. Ze werken prima en blijven heel de dag zitten.


Michael Todd is nog steeds te koop bij Enchantra in hun 'Outlet'. Zeker een kijkje gaan nemen, er staan nog veel andere leuke dingen bij voor een kleine prijs. Grijp je kans!

Deze spullen zijn niet gesponsord.
Lots of Love


Lady L

12 opmerkingen:

 1. Your eyes are going to be pretty happy in the days to come!

  SIDEWALKCATWALKS.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie bestelling!! ze zijn nu echt goed afgeprijsd ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten! De groene concealer lijkt mij fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, zo'n outletkoopjes! Die creamy oogschaduwpotjes doen mij wat denken aan MAC Paint pots, fijn dat ze zo goed blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt veel gekocht! ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer van de concealer! rest ziet er goed uit. xxx

  BeantwoordenVerwijderen